Del 8 al 25 de juny s’impartirà a l’Escola Arrels Secundària un curs per identificar i potenciar les competències transversals que més valoren les empreses. És una oferta organitzada per l’Ajuntament de Solsona, a través del Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local, que s’adreça principalment a persones en situació d’atur, tot i que també s’hi acceptaran persones que vulguin millorar el seu lloc de treball.

Aquest curs té una durada de 20 hores, hi participen 9 persones del Servei Connectem i l’impartaix en Víctor Pérez Flores. La flexibilitat i la gestió del canvi, el treball en equip i la cooperació, la planificació i organització i la gestió emocional són algunes de les matèries que es treballaran en aquesta formació amb l’objectiu d’identificar competències transversals clau i afavorir la mobilització de competències professionals que permetin actuar de manera adient en situacions laborals de complexitat diversa. S’emmarca dins el projecte Treball als barris i ho subvenciona el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

És una oferta del Servei Connectem subvencionada pel SOC que s’adreça principalment a persones en situació d’atur