El dissabte 5 de maig la plaça Major a Solsona i el diumenge 6 de maig a la plaça de la Fira a Cardona acullen la iniciativa Enamora’t del teu comerç

Tothom que ho vulgui té aquest cap de setmana una fantàstica oportunitat de sotmetre’s a un servei exprés gratuït d’assessoria personalitzada amb pautes d’estilisme en roba, complements, calçat, òptica, maquillatge i pentinat. Es durà a terme el proper dissabte 5 de maig a la plaça Major de Solsona i el diumenge 6 de maig a la plaça de la Fira a Cardona en el marc de la iniciativa Enamora’t del teu comerç, organitzada per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, i la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants dels dos municipis.

Enguany l’assessorament anirà a càrrec de les estilistes i personal shoppers Montse Guals i Elisabet Olivé, fundadores de l’empresa Quémepongo. Aquesta activitat, oberta als adults, començarà a les deu del matí i s’allargarà fins a les dues del migdia. Es concep com una acció de promoció del nostre petit comerç, en tant que els participants podran emprovar-se els articles i gaudir dels serveis dels establiments que hi prenen part, que són una trentena a Solsona i una desena a Cardona, entre botigues de roba i complements, òptiques, sabateries, centres d’estètica i perruqueries. A més, se’ls obsequiarà amb vals de descompte dels establiments col·laboradors.

Tothom qui passi per aquestes places el dia 5 i 6 de maig al matí serà convidat a aquest canvi de look i endur-se una foto professional de record de l’experiència. Amb tot, si es formen cues, tindran preferència les persones que s’hagin inscrit prèviament a l’activitat. Es pot fer trucant al telèfon 973481009/ 938692287, o bé enviant un correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat