En el marc del cafè del comerç, Roger Fosas, tècnic de desenvolupament empresarial al Punt d’Atenció Reempresa del Centre de Desenvolupament Empresarial (Cedem) de Manresa, pronunciarà una xerrada a Cardona. Serà dimarts vinent, dia 22, de tres a dos quarts de cinc de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic. La xerrada de Roger Fosas porta per títol “Reempresa”, en referència al programa que té per objectiu consolidar el teixit empresarial existent i evitar el tancament d’empreses que estan en funcionament. Aquest servei posa en contacte les persones que volen cedir el seu negoci per jubilació, canvi de domicili o qualsevol altre motiu personal, amb d’altres que volen emprendre i,  en lloc de començar de zero, aposten per continuar una activitat ja consolidada en el mercat, amb els avantatges que això suposa.

Dijous, dia 24, amb el mateix horari, l’assessor d’empreses familiars de la Cambra de Comerç de Lleida Jordi Tarragona ho farà al saló de les Homilies d’Organyà de Solsona. Són els ponents de les properes sessions d’“El cafè del comerç”, d’entrada lliure. A Solsona, Jordi Tarragona convidarà els assistents a fer una reflexió en comú sobre la continuïtat de l’empresa familiar. Tal com explicarà, continuar, vendre o tancar és la decisió més important que ha de prendre un empresari. Aquestes dues xerrades són organitzades pels ajuntaments de Cardona i Solsona, per mitjà de l’Agència de Desenvolupament Local. En aquesta ocasió, a més, hi col·labora la delegació de Solsona de la Cambra de Comerç de Lleida.

 

(imatge de la darrera sessió del cafè del comerç al Gener de 2018 a Solsona)