Avui dimarts dia 29 de maig, a les 9 h del matí s’ha inauguratl’exposició “Made in SolCar”a Cardona per donar a conèixer les empreses a través dels seus productes, i les oportunitats laborals al territori de Cardona, Solsona i rodalies.

Aquesta acció, organitzada en el marc de la Setmana de l’Ocupació per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, sorgeix de la demanda de les pròpies empreses amb l’objectiu que les persones, en especial els joves, coneguin les empreses que hi ha al nostre territori, les seves demandes a nivell de professionals i de competències, per tal que siguin valorades com a possibilitat professional de futur.

Amb aquest objectiu, els alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’Escola Vedruna van visitar l’exposició aquest passat divendres al migdia, i també tindran l’oportunitat de fer-ho els alumnes de l’Institut Sant Ramon.

Exposició Made in SolCar al Bar Centru de Cardona

L’exposició està repartida en dos espais concorreguts, com són la Biblioteca Marc de Cardona i el bar restaurant “El Centru”, a la plaça de la Fira, per tal de donar a màxima visibilitat a la ciutadania. Es podrà visitar fins el dia 15 de juny en l’horari habitual dels dos espais.

Des de l’Agència SolCar, s’aposta per la millora de l’encaix entre les necessitats de les empreses i els professionals del territori.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local, Treball als barris, i cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.