Cardona acollirà aquest dimarts 24 d’abril la jornada tècnica Com obrir, gestionar i dinamitzar un espai coworking des de 0″.

 

A càrrec de Laia Benaiges, fundadora i gestora de l’Espai La Magrana i cofundadora de la consultoria per espais coworking LECO.

La jornada es celebrarà dimarts 24 d’abril a les 11.30h a l’aula 4 del Centre Cívic/ Casal de Joves i de la mà de la Laia coneixerem aspectes relacionats amb el local, com l’elecció, els permisos a sol·licitar o la distribució dels espais; també aspectes més relacionats amb els tipus de contractes, assegurances o els models de tarifes; coneixerem bones pràctiques de com crear i dinamitzar la comunitat i la figura i funcions del gestor de comunitats, entre altres temes.

Aquesta sessió formativa s’adreça a gestors d’espais de coworking existents o de nova creació; a dinamitzadors econòmics (entitats públiques i privades) i a coworkers o potencials coworkers a qui els hi pot interessar aquesta modalitat de treball.

Pots consultar i descarregar el programa de la xerrada, i per inscriure’t només cal enviar un email a laura.ibanyez@adlsolcar.cat

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte “Cowocat Rural”, on l’Ajuntament de Cardona hi col.labora amb el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, el grup Leader del nostre territori, i en breu, es disposarà a Cardona d’un espai habilitat com a coworking promogut pel consistori.

A més a més de xerrades tècniques per donar a conèixer el co-treball, es preveuen visitar diferents espais de coworking, com la que es va realitzar el passat 8 de febrer als espais de BDNLAB a Badalona i el MAZA COATELIER a Barcelona, i una trobada en breu amb les persones que han manifestat un interès en el co-treball.

Si ets de Cardona, Solsona, Solsonès o àrea de influència i estàs interessat/da en rebre més informació sobre el co-treball o l’espai de coworking de Cardona, pots contactar amb laura.ibanyez@adlsolcar.cat, o amb el Consorci Leader (gerencia@lcc.cat), si vols rebre més informació sobre el projecte Cowocat Rural.