Divendres passat, més de 80 alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta i de l’Escola Arrels van participar en un joc de pistes als polígons industrial de Pronisa i Ametllers de Solsona, amb el repte de trobar respostes a diverses preguntes que obtindrien entrant i preguntant directament a les empreses.

Aquesta activitat tanca la Setmana de l’Ocupació, en la qual s’han dut a terme diverses accions amb la col·laboració de les empreses i les escoles, amb l’objectiu d’apropar els joves a les empreses del territori i donar a conèixer les oportunitats laborals actuals i futures, com han estat visites dels alumnes de secundària a les empreses, segons les seves motivacions personals, o l’exposició “Made in SolCar” d’una trentena d’empreses a través del seu producte.

La valoració, tant per part dels joves, com de les escoles i les empreses ha estat molt positiva, i veuen molt interessant que aquest tipus d’accions es portin a terme.