Sessió formativa i assessoraments personalitzats a empreses en “Conciliació, gestió i organització del temps de treball”

 

Servei adreçat a micropimes i pimes amb personal contractat, dels municipis de Solsona, Cardona, altres municipis del Solsonès i àrea de influència.

Si vols conèixer què representa la conciliació familiar, personal i laboral i trobar noves fórmules i mesures per millorar l’harmonització del temps de les persones de la teva empresa, aquest Servei t’interessa !!

El Servei inclou una primera sessió formativa de 4 hores a on podràs conèixer quines mesures pots implantar en la teva organització i els beneficis que suposarà per a l’empresa i les persones treballadores. Aquesta formació es realitzarà el proper dimecres 25 d’abril de 10.00h a 14.15h a Solsona, a la Sala de les Homilies d’Organyà, Biblioteca Carles Morató.

Posteriorment i de manera opcional, podràs sol.licitar un dels assessoraments personalitzats de 9 hores de duració que es realitzaran durant els mesos de maig i juny a la seu de les empreses. Per participar dels assessoraments és requisit haver assistit a la sessió formativa.

Descarrega’t el Programa sobre Conciliació, gestió i organització del temps de treball on trobaràs la informació detallada i el Cartell

Tant la formació com els assessoraments personalitzats en “Conciliació, gestió i organització del temps de treball” són 100% subvencionats i formen part del Catàleg de Serveis a les Empreses de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Inscripcions:
  • Per inscriure’s a la sessió formativa del 25 d’abril és necessari enviar un email a laura.ibanyez@adlsolcar.cat o bé, trucar per telèfon al 973 481009 o al 93 8692287, tot indicant el nom de l’empresa, el nom de la persona assistent i el càrrec que ocupa a l’empresa.

La data màxima de inscripció és fins dimarts 24 d’abril a les 17.00h.

  • Per sol·licitar els assessoraments personalitzats, cal respondre i enviar aquest formulari i ens posarem en contacte amb l’empresa. Per ser beneficiari dels assessoraments és requisit indispensable haver assistit a la sessió formativa del 25 d’abril.

La data màxima per enviar el formulari de sol.licitud és fins divendres 27 d’abril.