Aquest dijous 8 de febrer podràs conèixer diferents espais de coworking de la província de Barcelona.

Es visitaran els espais de BDNLAB a Badalona, el THE BEACH FACTORY a Castelldefels i el MAZA COATELIER a Barcelona. Ens acompayarà en Jordi Silvente, d’Alpha Espai Coworking i President de Cowocat (Associació Coworking de Catalunya), que ens explicarà la importància que tenen aquests espais per al desenvolupament econòmic, les dinàmiques que generen i com els territoris les poden aprofitar.

El desplaçament en autocar és gratuït i el dinar anirà a càrrec de cada participant. Podeu consultar el programa complet aquí

8.00h – Sortida Solsona (estació d’autobusos)
8.30h – Sortida Cardona (parada d’autobús)

10h – 14h – Visites
14.30h – Dinar

17.30h màxim – Arribada a Cardona
18.00h màxim – Arribada a Solsona

Us podeu inscriure a través d’aquest formulari fins dimecres 7 de febrer.

Des del Consorci LEADER de la Catalunya Central, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Cardona, s’està impulsant el coworking en el territori a través del projecte Cowocat Rural, amb l’objectiu de fomentar i descobrir una nova manera de treballar i relacionar-se professionalment. (Més informació a: www.cowocatrural.cat).

 

A part de la visita, es realitzaran també aquestes altres trobades:

1. Dimarts 24 d’abril d’11.30 a 13.30h a l’aula 4 del Centre Cívic/ Casal de Joves (Cardona): sessió formativa sobre “Com obrir, gestionar i dinamitzar un espai coworking des de 0″, a càrrec de Laia Benaiges. Fundadora i gestora de l’Espai La Magrana i cofundadora de la consultoria per espais coworking LECO. Consultar el programa de la xerrada

Aquesta sessió formativa s’adreça a gestors d’espais de coworking existents o de nova creació; a dinamitzadors econòmics (entitats públiques i privades) i a coworkers als qui els hi pugui interessar. Més endavant s’informarà sobre el lloc de realització.

2. Trobada de potencials coworkers del territori a Cardona:

En els propers mesos es preveu una trobada a Cardona de coworkers i de persones interessades tant en aquests espais com en aquesta manera de treballar.

Per a més informació contacteu amb el Consorci Leader (gerencia@lcc.cat) o amb l’Agència (laura.ibanyez@adlsolcar.cat)