L’empresa d’assessoria d’imatge Quémepongo dirigirà a l’abril a l’acció “Enamora’t del teu comerç

Taller “Cafè del comerç” a Solsona amb Montse Guals

Més d’una trentena de persones van participar la setmana passada a la primera sessió de l’any d’“El cafè del comerç” de Solsona i Cardona, a càrrec de Montse Guals, cofundadora de l’empresa Quémepongo. Les persones assistents van valorar molt positivament el contingut del taller, centrat a oferir eines per vendre millor els productes a partir d’arguments d’assessoria d’imatge. Guals tornarà a Solsona a l’abril en l’acció “Enamora’t del teu comerç”, adreçada al conjunt de la població.

Les participants van rebre assessorament sobre imatge, bellesa i estil per poder aconsellar millor la seva clientela. Segons Montse Guals, tota persona té una imatge, una bellesa i un estil. L’elegància la dona la imatge externa, l’actitud i l’expressió, o sigui, saber vestir per al moment adequat i saber estar”. L’experta va explicar com el maquillatge, el pentinat i la roba són els elements que determinen la imatge externa i configuren un estil propi.

“El cafè del comerç” és una iniciativa formativa dels ajuntaments de Solsona i Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, amb la col·laboració de les UBIC d’ambdós municipis.

L’empresa d’assessoria d’imatge Quémepongo, precisament, serà la responsable de la direcció del “túnel de canvi de look” que es durà a terme a Solsona els dies 21 i 22 d’abril a Solsona i Cardona, respectivament, en el marc de la campanya de promoció del comerç local “Enamora’t del teu comerç”.