El passat dia 25 d’octubre, el Butlletí Oficial de l’Estat va publicar la Llei 6/2017, de 24 d’octubre, de Reformes Urgents del Treball Autònom, que recull una important bateria de mesures que incideixen directament en el dia a dia de les persones treballadores autònomes. Després de l’aprovació del text definitiu, és interessant plantejar aquesta xerrada informativa per donar a conèixer els canvis que ja operen i altres que ho faran properament i que impacten en un gran nombre de persones treballadores autònomes.

Dia i hora: dijous 11 de gener de 2018, de 15.00h a 16.30h

Lloc: sala Francesca del Consell Comarcal del Solsonès

Sessió a càrrec d’Assessoria Biols

Aquesta xerrada informativa s’emmarca dins el projecte “Estem al dia”, nou servei d’assessorament dins el Programa Catalunya Emprèn (Consell Comarcal del Solsonès). La iniciativa, sorgida de les necessitats dels propis usuaris del servei, consistirà en oferir diferents sessions informatives per anar actualitzant coneixements en temes de fiscalitat, laboral i comptabilitat.

A qui es dirigeix:
Empresaris/es individuals, professionals independents, microempreses i petites empreses, que estiguin interessades en conèixer les noves mesures de la llei de reforma del treball autònom, que li afecten directament, i a qualsevol persona interessada en actualitzar el contingut de la nova normativa.

Objectiu:
Aconseguir que totes les persones assistents coneguin el contingut i l’abast de les noves mesures que incideixen directament en l’esfera del treball autònom.

La sessió és gratuïta i cal inscripció prèvia en el següent enllaç: Inscripcions