Vols donar-te a conèixer a empreses i a particulars ?
Vols fer projectes amb altres autònoms i empreses ?
Vols que et trobin més fàcilment ?

Si la resposta és SÍ, participa a les activitats del CLUB de l’AUTÒNOM !!

El Club de l’Autònom aspira a convertir-se en un lloc de trobada de professionals autònoms del Solsonès i Cardona en què disposeu de serveis que responguin als vostres interessos. S’adreça a autònoms no econòmicament dependents, aquells que formeu part d’una societat civil no mercantil i els de comunitats de béns.

Participa a la primera activitat amb la que arrenca aquest projecte: una sessió de networking el dimecres 31 de gener de 18.30h a 21.00h a l’hotel Sant Roc de Solsona.

Al networking  també podeu participar emprenedors/es que hagueu iniciat l’activitat econòmica com a autònoms o estigueu a punt de fer-ho.

Cal inscriure-s’hi amb antelació, directament en aquest formulari, a través del web www.adlsolcar.cat/club-de-lautonom, per telèfon als números 973481009 o 938692287, o per correu electrònic a laura.ibanyez@adlsolcar.cat

En breu també s’iniciaran els assessoraments personalitzats en planificació estratègica. Informa’t i sol·licita’ls. Trobaràs tota la informació a www.adlsolcar.cat/club-de-lautonom