El Servei Connectem ha realitzat avui 30 de novembre una visita a l’Hotel Vilar Rural de Cardona amb 7 persones del Servei Connectem que es troben en situació de recerca de feina o que busquen una millora laboral.

L’Alejandro Eguia, director de l’Hotel, ens ha fet una visita guiada per les instal·lacions, mostrant els diferents espais, i explicant de primera mà les tasques que es porten a terme i el personal que es necessita a cada àrea, així com les competències que més es valoren, com el treball en equip i la flexibilitat.

S’ha coincidit amb els alumnes del curs de Restauració: càterings i grans esdeveniments, que finalitza avui i, a l’acabar, s’ha realitzat una sessió de networking, en la qual, totes les persones que han vingut a la visita han pogut mantenir una entrevista ràpida amb el Director, i algunes d’elles ja han sortit amb una proposta de feina per aquestes Festes.

L’objectiu de la visita ha estat donar a conèixer l’hotel a aquestes persones, i les oportunitats laborals que pot oferir.

Aquesta és una actuació subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris.