L’objectiu de la convocatòria és acostar les famílies al petit comerç durant la campanya de Nadal

La regidoria de Promoció Econòmica de Solsona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, i la d’Acció Social han creat un nou concurs adreçat als infants perquè valorin els establiments que participen al Concurs d’aparadors per Nadal. És una nova iniciativa per acostar les famílies al petit comerç durant la campanya nadalenca. S’ha obert aquesta setmana i finalitzarà el dia 26 d’aquests mes.

El Concurs d’aparadors per Nadal amb ulls d’infant, obert a tot l’alumnat de primària de Solsona, sortejarà cinc premis entre tots els concursants consistents en vals de 30 euros per comprar als comerços participants, que són un total de 24.

Per prendre-hi part cal accedir al Web dels Infants de Solsona (http://www.infantsdesolsona.cat), dins l’apartat “Concursa”, on s’explica la mecànica de la prova i s’especifica la llista d’establiments que s’han de valorar. Caldrà enviar un sol correu per infant a webdelsinfantsdesolsona@gmail.com on s’indiqui quin es considera que és el millor aparador de Nadal, se’n descriguin els motius i s’aportin les dades personals que es demanen a les instruccions de les bases.