Núria Salán tanca el dia 13 els espais de debat del Fòrum del Talent.  20.30 h a la Sala de les Homilies d’Organyà. Biblioteca Carles Morató. Solsona

La presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia i Premi Dona i Tecnologia de la Fundació Orange, Núria Salán, parlarà a Solsona de l’encara existent manca de paritat en les carreres d’àmbit tecnològic. Amb una ponència que porta per títol “Dones, ciència i tecnologia, una carrera de fons”.

En l’actualitat, homes i dones accedeixen a la formació universitària aparentment en paritat, però a les titulacions de caràcter tecnològic encara no s’ha assolit un mapa de població que reprodueixi els percentatges de la societat. La ponent ha participat en diverses activitats d’investigació sobre dones i tecnologia, des de la promoció de l’apoderament de les noves generacions de dones tecnòlogues.

Agraïm la inscripció prèvia, que es pot fer en línia, al web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic, a forum@adlsolcar.cat, o bé telèfonicament al 973481009 o al 936892287.