Les darreres sessions formatives d’“El cafè del comerç” a Solsona i Cardona d’enguany s’han programat pensant en la preparació de la campanya nadalenca. Es tracta de dos tallers pràctics per als comerços. El primer, el dia 21 de novembre, porta per títol “Com fer un aparador de temporada espectacular”, i el segon, el dia 23, “Lettering per a comerç”. Aquesta setmana se n’obren les inscripcions, que són gratuïtes, a l’Agència de Desenvolupament Local.

Ambdós tallers es duran a terme de tres a cinc de la tarda. El primer, que es farà al Centre Cívic de Cardona, se centrarà a ensenyar com elaborar el millor aparador adaptat a cada establiment per vendre més. S’hi tractaran els materials, tècniques i estratègies per aconseguir els muntatges més impactants. Anirà a càrrec de Pep Navarro, aparadorista col·legiat que imparteix classes en nombroses institucions i confecciona aparadors a bona part del territori català.

En el segon taller, que s’impartirà al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató, s’aprendrà a disposar de recursos ràpids, assequibles i eficaços per dissenyar cartells creatius i a mà, i comunicar d’una manera atractiva i diferent. El conduirà Marga López, il·lustradora i dissenyadora gràfica especialitzada en lettering, amb diversos projectes en retolació i imatge corporativa de negocis.

Inscripcions fins al dia 17

Les inscripcions es poden cursar fins al 17 de novembre per correu electrònic, a manel.martinez@adlsolcar.cat o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat, o trucant als telèfons 973481009 o 938692287. Les places són limitades. L’oferta d’“El cafè del comerç” és organitzada pels ajuntaments de Solsona i Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, amb la col·laboració de les UBIC d’ambdós municipis.