Aquest dijous 23 de novembre es celebrarà la Jornada sobre Economia Circular per empreses de polígons al Palau Firal de Manresa, en horari de 10h a 13h.

Les empreses poden iniciar-se en l’impuls de l’economia circular a través de l’Oficina de Simbiosi Industrial impulsada per l’Associació d’Empresaris de Bufalvent a Manresa.

La jornada s’emmarca en la 4ª reunió d’Associacions empresarials dels polígons del Bages i ens permetrà conèixer de prop experiències concretes d’empreses que ens explicaran els beneficis que els hi ha suposat iniciar-se en l’economia circular i com aprofiten millor els residus i recursos sobrants.

Des de Bufalvent, l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i PIMEC Catalunya Central es convida a totes les associacions empresarials i empreses de la Catalunya Central a conèixer les possibilitats d’aquest projecte i a debatre, en el decurs de la jornada, com l’economia circular i la simbiosi industrial poden ser eines estratègiques per la competitivitat de les empreses i la sostenibilitat del territori.

Dijous 23 de novembre de 10 a 13h al Palau Firal de Manresa (c/ Castelladral 5-7)

Cal inscripció prèvia a: https://goo.gl/mNpJfA

Més informació: Programa Impuls Economia Circular