Jornada de cloenda del Programa d’Ocupació al Bages Industrial (OBI), dedicada a la mobilitat del futur

Dimecres 27 de setembre de 9h a 14h es celebrarà a Món Sant Benet aquesta jornada de innovació dedicada al sector de la mobilitat.

A la jornada ens parlaran de les realitats presents i de les tendències més rellevants d’aquest sector que està vivint la transformació disruptiva més accelerada de la seva història. Acompanyats de destacats experts, aquesta jornada àgil, dinàmica i participativa ens donarà l’oportunitat de provar les tecnologies més avançades.

El Programa d’Ocupació al Bages Industrial està subvencionat per la Diputació de Barcelona i impulsat per l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) i el Consell Comarcal del Bages, amb la participació de diferents ens municipals i entitats, entre les quals hi participa l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Descarrega’t el Programa