Una quarantena de comerciants de Solsona i Cardona van valorar molt satisfactòriament les dues sessions del curs ‘Com garantir la bona marxa del meu negoci?’ on van adquirir coneixements sobre les finances bàsiques d’un negoci detallista. Aquest va ser l’objectiu del taller que va impartir a Solsona i Cardona l’economista i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses Jordi Bacaria.
En aquest taller s’hi van donar les claus per entendre com assolir la rendibilitat i conèixer diferents indicadors que permeten autodiagnosticar la marxa de l’empresa. La primera sessió es va dur a terme el 13 de juny al Centre Cívic de Cardona i la segona el dia 15 a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní. L’horari va ser de tres a dos quarts de cinc de la tarda i calia assistir a les dues convocatòries.
Aquesta acció s’emmarca en el cicle de sessions pràctiques anomenades “El cafè del comerç”, que es realitzaran un cop al mes a les dues poblacions per facilitar eines per consolidar i fer créixer els negocis. S’hi va convidar a tots els assistents a un cafè o una infusió.
La segona convocatòria serà el 18 de juliol a Cardona i el 20 de juliol a Solsona i portarà per títol ‘Com connectar amb el client digital’ a càrrec de la Rosa Maria Lanaspa i en Manel Martínez, tècnics de l’Agència de l’àrea de comerç.