La setmana passada, amb motiu de la #SetmanaBio a tot Catalunya, es va celebrar un sopar al Bar Casal on el menú, amb productes BIO del Solsonès i de proximitat amb compromís del Solsonès i Cardona, amb Producte d’Aquí. Els encarregats de preparar aquest sopar van ser alumnes del curs “Elaboracions bàsiques de cuina de Solsona i Cardona” del Servei Connectem, coordinat per Riuverd Empresa D’inserció SCCL i liderats pel seu professor Marc Pla Collado, que fins ara era el xef del restaurant del Miracle i ara inicia un petit gran projecte amb l’obertura de la Formatgeria del Miracle, que de ben segur ben aviat en sentirem molt bones crítiques. Els cambrers del sopar van ser l’equip Amisol Solsona, que com sempre van donar un gran i professional servei, i al finalitzar el sopar molts dels assistents van gaudir del bingo del Sputnik Pub on es va sortejar una cistella amb producte bio i de proximitat amb compromís.

Donem les gràcies a l’ Escola Arrels Solsona per la seva gran disposició en la preparació d’aquest sopar, i com no a tots els alumnes del curs de cuina que van preparar amb una GRAN ACTITUD i professionalitat el sopar, al territori #tenimtalent, #tenimactitud