A la tardor, el refugi tecnològic (grup de voluntaris que treballen per la cultura tecnològica i científica del territori) va iniciar una extraescolar sobre ciència i robòtica a la Seu de l’Agència.  Es va escollir la nostra seu per què es volia que fos un punt de trobada dels infants amb interès en aquest tema independentment de l’escola a la que anessin.  Un grup d’una desena de nens ha pogut gaudir d’aquesta activitat durant aquest curs, que ha estat conduïda per l’Ivan Viladrich. Dilluns es va fer la darrera sessió.

La col.laboració de l’Agència amb el refugi tecnològic i amb aquesta activitat s’emmarca en el pla de treball conjunt que es va elaborar per promoure la ciència i la tecnologia a la comunitat educativa, atès que el sector tecnològic va ser identificat com un dels prioritaris al territori.