Arranquem la campanya “Festegem?” del Producte d’Aquí , amb la que volem crear espais de trobada tranquils i “informals” entre els professionals de la cuina, del producte agroalimentari local, del comerç de proximitat o d’altres sectors del nostre territori que necessiteu conèixer.La campanya s’ha inspirat en els festejadors, un element molt característic en l’arquitectura del nostre territori, un lloc de xerrada distesa on, a més de ser un lloc on s’iniciaven moltes aventures amoroses, també molts projectes trobaven bon fi gràcies a la proximitat del tracte i el fantàstic entorn i paisatge.

És molt fàcil, només ens heu de fer arribar quin producte, productor, cuiner, comerç, o d’altres sectors que teniu ganes de conèixer, i nosaltres uns organitzarem una “cita” en un entorn distés i tranquil, tot prenent un cafè, on parlareu de les vostres necessitats, productes, possibles projectes de col·laboració,etc.En definitiva, crearem xarxa i coneixerem les persones que hi ha darrera dels petits grans projectes del costat de casa, que de ben segur ens faran més forts com a territori, com a persones i com a professionals dels nostres projectes del dia a dia.

Us hi animeu? Només cal que ens feu arribar les vostres necessitats al següent contacte:

C/ Llobera 31, 1 25280 Solsona (Lleida)
973480050 ext 191 – 973481009
Plaça de la Fira, 1 08261 Cardona (Barcelona)
938691000 – 938692287
carles.pujol@adlsolcar.cat