Aquest dimarts 23 hem visitat Olis Migjorn amb els alumnes del curs “Agrotreballa al Solsonès” que organitza el consell comarcal del Solsonès, i on participem formant els joves conjuntament amb altres entitats i empreses del nostre territori (RiuVerd, l’Arada, Bicicletes Farras i Amisol). Un cop allí, Joan Fernàndez, ens ha explicat de manera molt didàctica i propera el projecte tot visitant els terrenys de l’explotació, coneixent les diferents varietats amb les que treballen i oferint-nos un tast d’olis on hem conegut les principals característiques d’aquest ingredient, que té amb gran vinculació amb el nostre territori. També hem conegut altres apostes de l’empresa com les seves xocolates amb oli i altres productes innovadors que posen en valor no només varietats locals com la Corbella, també el territori i les persones que el conformen.