Fem una jornada amb 4 tallers per a alumnes de 4rt d’ESO

Després de la jornada sobre mercat laboral del passat 6 de maig, l’IES Francesc Ribalta ens va demanar que participéssim en una jornada sobre el mateix tema. Al decurs de la Jornada els alumnes van combinar l’activitat que vam organitzar nosaltres amb una visita, per torns, a SIMET, una de les empreses importants al territori.

Amb els 4 grups d’alumnes de 4rt d’ESO que van participar vam explorar les diverses famílies professionals, vam parlar dels perfils demandats per les empreses de territori i vam fer un test per ajudar-los a identificar per a quines professionens tenen més predisposició.   Malgrat que la majoria encara estan lluny del moment d’entrar al mercat laboral, alguns d’ells tenien ja molt definida la professió de futur.