El dia 17 de maig, la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona va començar  les sessions de treball per a la construcció de les bases d’una estratègia conjunta, amb totes les persones comerciants i les empreses de serveis de Cardona, i la definició d’un pla d’acció que per fer créixer les seves activitats en particular i donar un impuls al teixit comercial.

L’organització Cresàlida, que ja ha portat a terme iniciatives semblants en altres territoris de Catalunya, és l’encarregada de dinamitzar el procés de treball i oferir les eines, a través de diverses sessions de treball dinàmiques, participatives i innovadores.

Aquestes sessions formen part d’un estudi que l’Ajuntament de Cardona va sol•licitar com a recurs tècnic a la Diputació de Barcelona per acompanyar als ens locals i associacions de comerciants i empresaris del municipi. La iniciativa compta amb el suport de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, i l’Àrea de Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona.