Des de la UBIC , els centres educatius de Solsona, els serveis educatius del Solsonès i l’Agència de Desenvolupament Local estem construint el projecte del comerç i les escoles que s’iniciarà el proper mes de Novembre.

L’objectiu principal del projecte és posar en valor el comerç de proximitat a les escoles. El projecte consta de diferents fases: la primera on els comerciants podran anar als diferents centres educatius a fer una exposició sobre el comerç de proximitat i la repercussió econòmica que representa els nostres hàbits de consum, una segona fase on el infants podràn  anar a les botigues per viure una experiència que els permeti conèixer millor el nostre comerç , una tercera fase on els infants crearan un joc on posin en valor els comerços de Solsona i una quarta fase en la qual els infants gaudiran fent de comerciants per un dia.

Estem segurs que els infants podran gaudir i aprendre molt dels comerciants de Solsona, ja us anirem explicant.