Des de fa molts anys,la Llar D´infants Pública Aliret i l’Escola Mare de Déu del Patrocini han treballat per aconseguir un hort escolar. Aquest any, finalment, ho han aconseguit!

Gràcies a l’ Ajuntament de Cardona, que ha condicionat l’espai, l’ Ester Torrabadella Guix jove biòloga que està col•laborant a Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona amb un contracte de pràctiques del programa Garantia Juvenil (del Servei d’Ocupacio de Catalunya) i com no,amb l’ajuda imprescindible d’un grup de pares i mares voluntariosos que aquesta setmana s’ha començat a preparar el terreny i el planter. També agrair la gran col•laboració i predisposició de l’equip docent de les dues escoles, felicitats per iniciatives com aquestes, donant a conèixer als més petits d’on provenen molts dels aliments que es troben a taula, el respecte a la natura,transmetre valors de qualitat de vida i salvaguardar varietats locals (entre altres)

Les llavors provenen d’Esporus de L’Era, Espai de Recursos Agroecològics, un banc de llavors situat a Can Poc Oli, Escola Agrària de Manresa (Manresa). Cultivant-les, contribuïm a conservar la gran biodiversitat agrària construïda durant segles pels pagesos del nostre territori.

Esperem que sigui un projecte amb molt èxit!