Pel  proper dissabte  6 de maig hem organitzat una jornada que es diu “El teu futur al territori” que té com a objectiu  donar a conèixer als joves i les seves famílies els perfils professionals que necessita el mercat laboral del territori i fer-ho de la forma més directa, que és mitjançant la participació de les empreses.

Esperem que vinguin joves i families amb fills  en els darrers anys de l’ESO, els que acaben un cicle formatiu, o els que estan a batxilletat i estan pensant quina carrera estudiar i volen conèixer les oportunitats laborals que hi ha a l’entorn. A banda de joves i pares, aquesta cita també és oberta a persones que volen complementar la seva formació per adequar-la als perfils que busquen les empreses.

La Jornada d’oportunitats és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i l’associació d’Empresaris per al Solsonès, sorgida arran d’una necessitat detectada en el si de la taula empresarial del darrer taller de Solsona Co, el passat 13 de febrer. S’hi va proposar una fira d’oficis on es presentessin els perfils professionals més buscats.

Fins ara han confirmat la participació en aquesta convocatòria empreses dels sectors industrial i de serveis, institucions del món agrari i centres educatius de secundària, entre d’altres.  També hi donarà una visió general el director de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Solsona i es presentaran els resultats de la diagnosi del mapa formatiu que es va fer l’any passat.

Es duran a terme dues taules rodones: a la primera s’hi mostrarà el sector industrial, que és el que ofereix més ocupació, mentre que a la segona prendran protagonisme activitats d’atenció a les persones, l’hostaleria i el turisme, entre d’altres. La jornada es durà a terme a la sala cultural de l’Ajuntament de deu del matí a dos quarts d’una del migdia.

Cartell de la jornada

Agrairem incripció prèvia, en línia, a través de l’enllaç www.adlsolcar.cat/inscripcions-2, o bé trucant al 973481009.