Estem  fent una xarxa de professionals qualificats de Solsona, Cardona i territori immediat. Ho estem fent a través d’un grup de linkedin que es diu “Treballar a Solsona i Cardona”. https://www.linkedin.com/groups/8601845

Els objectius d’aquest grup són:

*connectar aquells professionals del territori que volen treballar (ara o en el futur) amb empreses que volen incorporar personal qualificat

*posar en xarxa els professionals qualificats de Solsona, Cardona i territori immediat.

En una setmana de funcionament ha incorporat 118 persones.

La idea sorgeix de diverses necessitats. Per una banda les empreses necessiten incorporar personal qualificat i els costa cobrir les vacant que tenen, per altra banda hi ha professionals del territori que han marxat a estudiar o treballar fora i que tornarien si hi hagués una bona oportunitat laboral i finalment, la posada en xarxa de professionals pot crear sinergies i noves oportunitats de col·laboració.

Està oberta a totes les edats i es demana que es tingui qualificació (grau mitjà, superior, universitat o equivalent).