mapa de processos agència

Mapa de processos de l Agència

Ahir vam fer una trobada amb la nova  junta de l’associació d’empresaris de Cardona amb l’objectiu de donar a conèixer millor l’Agència i identificar necessitats.  Va ser la primera reunió amb la nova junta tot i que s’han tingut ja diverses reunions amb el president, en Josep Garcia i el vicepresident, en Xavier Jané.

Acompanyats per l’alcalde de Cardona, a la seu de l’Agència,  vam explicar el projecte del pacte de territori: els orígens, el punt on estem ara i els reptes de futur.  També vam explicar el funcionament de l’Agència i molt detalladament com funciona el servei connectem.  La trobada va servir per millorar el coneixement mutu  i per identificar punts de millora tant del servei connectem com de l’atenció que fem a les empreses i de necessitats del teixit empresarial del territori.DSC_0088