Ja s’ha començat a instal·lar la senyalització (monòlits) dels polígons d’activitat econòmica de Cardona, Olius i Solsona amb la imatge identitària comuna.  El 23 de març s’han instal·lat els primers  als polígons Els Ametllers i Pronisa-Santa Llúcia. En breu es col·locaran  al polígon d’Olius i als de La Cort i La Plantada de Cardona.

La unificació de la imatge dels polígons del territori sorgeix del “Pla d’acció per a l’impuls dels polígons d’activitat econòmica de Solsona, Cardona i Olius a través de la col·laboració pública-privada”  que es va fer l’any 2014 amb finançament del programa d’acompanyament a la Planificació Estratègica del SOC.

El disseny va ser àmpliament debatut i consensuat al llarg de 2016 amb les associacions empresarials i els ajuntaments.

El projecte ha comptat
també amb finançament de la Diputació de Barcelona a través del pla de millora de polígons del Consell Comarcal del Bages.