Aquest matí l’Associació Amisol, l’Associació d’Artesans del Solsonès i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona han començat a treballar, de manera conjunta, els “Sopars Productes d’Aquí, sopars amb compromís”. Aquesta iniciativa uneix en un sol espai, el Bar del Casal de Solsona, gestionat per l’Associació Pro Minusvàlids de Solsona i Comarca, diferents actors del territori, que de manera conjunta promocionen no només el producte de proximitat i temporada, també projectes socials, els nostres cuiners, productors,elaboradors i artesans  amb compromís (amb les persones, el territori i la qualitat) les receptes del territori i como no, el treball en xarxa i col·laboratiu, una de les claus per un desenvolupament econòmic local harmònic i integral. Molt aviat coneixereu les dates i propostes, esteu alerta! tenim moltes sospreses!