Iniciem una campanya de les xules de veritat!

En col.laboració amb la Biblioteca Carles Morató de Solsona, un centenar de

En Víctor Pallarès ha fet un dibuix per a cada comerç

En Víctor Pallarès ha fet un dibuix per a cada comerç

rètol ofiset

Poema que hi haurà a l’Ofiset, un dels establiments col.laboradors

retol forn de sant joan

Poema que hi haurà al Forn de Sant Joan

comerços de la ciutat i el Servei Comarcal de Català del Solsonès.  durant un mes hi haurà “Poesia als Comerços”.

Durant tot el mes, comerços de tota la ciutat tindran exposat un pòster amb un poema personalitzat dedicat al producte que ofereixen cedit per Lola Casas amb una il·lustració per a cada comerç realitzada  pel tècnic municipal Víctor Pallarès. A més, una desena de locals buits del nucli antic també se sumaran a la iniciativa amb imatges de productes que es poden comprar al comerç local solsoní acompanyades d’un poema.

Aquest dissabte, a les 4 de la tarda es farà una presentació pública al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca ” amb la participació de l’alcalde, David Rodríguez, i la poetessa mataronina Lola Casas. L’acte tindrà lloc a les quatre de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca.