Enguany, aprofitant l’avinentesa que és l’any del turisme sostenible, s’estan duen a terme algunes activitats a diferents centres d’educació de Solsona. Avui, 31 de març,  els tècnics de turisme Trini Pià i Joan Padró de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, han realitzat una xerrada informativa als alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta sobre el turisme a la comarca.

S’han explicat les tasques que es fan des de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, com les

rutes de Solsona a peu i en BTT, actualment en procés de millora en senyalització i contingut, posant  èmfasi en diferents portals web per a la promoció de les rutes naturals.

La jornada ha sigut ben profitosa, ja que els nois i noies estan preparant un treball de classe que consisteix en la creació d’una ruta natural georeferenciada. Aquesta ruta, treballada des de les assignatures de ciències experimentals i tecnologia, tindrà diferents punts de valors natural destacats plasmats en un tríptic.