El proper dilluns dia 3 d’abril finalitza l’acció formativa “Reconeix i potencia les teves competències professionals” que s’ha realitzat a Cardona, a càrrec dels professionals de MoiAcció, en el marc del programa “Treball als barris”.

Aquesta acció s’ha adreçat als alumnes dels cursos d’hostaleria que s’estan duent a terme, el d’“Elaboracions bàsiques de cuina” i el de “Servei bàsic de restaurant i bar”.

Els alumnes han pogut conèixer, treballar i millorar les competències transversals que demana el sector i que són la clau de l’èxit professional, mitjançant una metodologia basada exclusivament en l’experiència, fomentant la participació en el grup, generantun espaisegur i valent pertal que cadascúaconsegueixi els millors resultatsde manera fàcil, natural idivertida.

Les 50 hores de duradahan permès aprofundir en aspectes com l’estabilitat emocional (seguretat i confiança, la resistència a l’adversitat), l’energia (dinamisme, iniciativa, lideratge), la constància / perseverança (planificació i organització, orientació a l’assoliment), l’obertura mental (aprenentatge, utilització de coneixements, creativitat), i l’afabilitat  (empatia, treball en equip, cooperació).

 

Alumnes del curs fent un exercici de treball en equip i confiança

Aquesta actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programaTreball als barris