Els cursos de cuina segueixen avançant.

Els alumnes aprenen a cuinar plats, però també a conèixer i treballar el producte local. La formació a la cuina es complementa amb visites a restaurants del territori, on coneixen de primera mà l’estil de la cuina de cadascun d’ells i les expectatives que tenen en un cuiner quan hi va a treballar. Així mateix també estan realitzant visites a productors del territori per conèixer millor les singularitats del producte local.

A les imatges podeu veure un maridatge amb formatge de Formatgeria Valette i melmelada de Riuverd Empresa D’inserció SCCL, un platillo de conill amb anís i moscatell i el grup fent una visita al Camping del Solsonès.

maridatge de formatges de la Formatgeria Valette i melmelada de Riu Verd

Platillo de conill amb anís i moscatell

Els alumnes del curs preparant el formatge i la melmelada

Al curs es dóna molta importància a la utilització de producte local

Els alumnes durant la visita a la cuina del Camping del Solsonès