Ahir a la tarda va començar el curs d’ajudant de cuina a Solsona. Aquesta acció formativa ha estat dissenyada amb hostalers de la ciutat i finançada en el marc de “treball als barris”, una convocatòria del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.   El curs es porta a terme a les instal.lacions de l’escola arrels, i està coordinat per Riuverd i el cuiner principal que fa de professor és en Marc Pla Collado, cap de cuina d’el Miracle (igual que a Cardona).    Les ofertes de feina per a cambrer i cuiner son constants al territori i no sempre es poden cobrir.  Aquest curs ajudarà a cobrir el desajust entre les demandes del sector i el nivell formatiu de les persones que hi busquen feina.

El curs de Sala i el de potenciació de competències professionals que ja s’estan començant a Cardona, a Solsona es faran més endavant.

curs cuina solsona 2017