“Els arbres son un element cabdal per la qualitat de vida dels humans a les ciutats” va dir ahir en Josep Selga a Solsona.

La qualitat de vida, l’habitabilitat de les ciutats en un factors clau per al desenvolupament local, i els arbres son un dels elements que més contribueixen al benestar humà.   Per aquest motiu, i emmarcat dins de les accions de #Solsona Vila Florida ahir es van celebrar 2 jornades.

Al matí es va organitzar una jornada tècnica, adreçada a jardiners, arquitectes i enginyers sobre l’arbrat urbà, que va comptar amb una vintena d’assistents.

A la tarda es va fer una sessió oberta a la ciutadania on es va remarcar els beneficis dels arbres urbans, els riscos i inconvenients que comporten i també es va obrir un interessant debat amb els assistents sobre els criteris de poda, malaltia i planificació. DSC_0004 DSC_0136 DSC_0142 IMG-20170220-WA0011

Recordeu que tenim una pàgina de facebook dedicada a la iniciativa Solsona vila florida i un compte d’instagram.