Què fas aquest matí?

T’agradaria veure com et queda la roba, l’estil de pentin at o les ulleres que et recomani una prestigiosa assessora d’imatge?? Vols fer un canvi de look express? Vols veure si realment amb uns quants consells estàs més afavorit/da i poder comparar amb una foto l’abans i el després?

Aquest matí pots fer-ho a la plaça major de Solsona (o demà a Cardona)!

Amb la participació de comerços, perruqueries i professionals de l’estètica de Solsona i l’equip de l’Andrea Vilallonga hem preparat un itinerari de transformació que inclou pentinat (no tallat) dels cabells, maquillatge, roba, sabates i complements. Un recorregut transformador acompanyat per professionals que t’ajudaran a seleccionar allò que millor et quedi i et donaran consells personalitzats

I si t’enamores del teu nou look? …. Doncs estaràs del sort atès que pels participants hi haurà un val de descompte del 15% per a que avui mateix comprin el que més els afavoreixi.

Si t’hi animes només has d’anar-hi i demanar tanda.andre-vilallonga