IMG_20160426_091813Aquest mes d’abril s’han realitzat diversos tallers d’orientació laboral per les persones que formen part del Servei Connectem oferts per Global Lleida, en el marc del programa “Dimarts Feiners”.

El passat dimarts dia 26 es van realitzar dues sessions consecutives específiques enfocades als joves, “Dóna’t valor. Treballa l’autoconfiança”, impartida per la coach Anna Morreres, en la qual hi van participar 37 joves alumnes de Cicles Formatius de l’Escola Arrels, de l’Escola Agrària i alumnes del PFI de l’IES Francesc Ribalta.

El dimarts 5 d’abril es va realitzar una altra sessió “Aconsegueix el teu objectiu professional” per facilitar estratègies a les persones que estan en procés de recerca de feina amb la finalitat de centrar els esforços cap a l’assoliment del seu objectiu, impartit pel coach Gorka Bartolomé. I el dimarts dia 19, es va dur a terme el taller “El procés de selecció. Per on començo?” sobre com afrontar aquest procés i què cal tenir en compte per superar-lo amb èxit, impartit per professionals de l’empresa Adecco. Hi van assistir 9 persones en cada un dels tallers.

L’objectiu d’aquestes sessions és acompanyar i orientar a les persones que busquen feina de manera activa per tal d’assolir el seu objectiu.

És una actuació gestionada pel Servei Connectem, de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris.