Ahir al vespre, al Fòrum del Talent celebrat aquest cop a Cardona, després de la interessant ponència “Models financers alternatius”, a càrrec de Ramon Pascual, coordinador de Coop57 , els assistents van gaudir d’un petit mos amb producte del nostre territori. (Melmelades Riuverd Solsona, pa dels Flequers De Cardona, Oli Migjorn de Cardona, Vins Cava Piteus i embotits de la Xarcuteria Bonany de Cardona)

En cada acte els assistents tasten i coneixen diferents productes del costat de casa, el que ens agrada dir que té compromís (amb les persones, la terra i la qualitat).

Si encara no heu assistit a cap fòrum, el proper 1 de juny al Casal Cívic Xavier Jounou de Solsona, gaudirem de la ponència “Créixer en valors, base per una nova economia” a càrrec de Joan Antoni Melé. Us hi esperem! Aprendrem, escoltarem, compartirem, debatrem i tastarem territori.

Més informació: https://www.adlsolcar.cat/ponencies/