IMG_1729 FOTO GRUPAhir, dimecres 5 de maig, va finalitzar el curs “Tinc més de 45 anys i no tinc feina. Què faig?” que es va fer al Centre Cívic / Casal de Joves de Cardona, impartit pel professor Antoni Mates de l’empresa A2M, en el marc del Recull d’Activitats per els Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona.

El curs ha estat destinat a un col·lectiu molt específic, persones majors de 45 anys que es troben en situació d’atur i que gràcies a aquesta formació, 8 persones del Servei Connectem han pogut millorar les seves competències personals i professionals, adquirint les eines necessàries per a desenvolupar habilitats per adaptar-se als canvis i buscar nous hàbits i estratègies per a la recerca de feina.

És una actuació gestionada pel Servei Connectem, de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.