taller objectiu professional 2016

Avui, dimarts 5 d’abril  estem fent a la sala cultural de @ajuntament de Solsona un taller dels “dimarts feiners” que es diu “Aconsegueix el teu objectiu professional”

Els  “Dimarts feiners” son sessions d’orientació professionals de curta durada, una iniciativa del consorci públic Globalleida que s’organitza per segon any a la ciutat amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i el Consell Comarcal del Solsonès.

En aquests tallers es treballen aspectes clau per a la recerca de feina, com la definició de l’objectiu professional o la preparació per a una entrevista i altres qüestions relacionades amb el procés de selecció. També hi ha una sessió específicament dedicada a l’actitud venedora. Imparteixen els tallers experts en coaching i en consultoria en recursos humans i orientació laboral.

Els “Dimarts feiners” s’adrecen principalment a persones en recerca de feina i s’ofereixen fins a un màxim de 20 places per sessió. Dos dels sis tallers, però, són específics per a joves de centres de secundària i les places ja estan plenes. La inscripció als altres quatre s’ha de formalitzar en línia a través de l’enllaç http://goo.gl/forms/VTTGHoljFZ. En l’edició de l’any passat hi van prendre part una dotzena de participants per sessió amb un balanç molt satisfactori.

PROGRAMA DELS TALLERS AMB INSCRIPCIÓ OBERTA:

Dimarts 19 d’abril, de 9.30 a 11.30 h “El procés de selecció. Per on començo?”

Lloc: sala cultural de l’Ajuntament de Solsona

Dimarts 17 de maig de 9.30 a 11.30 h taller objectiu professional 2016 2
“L’actitud venedora: personal selling”

Lloc: sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal