El Servei Connectem ha realitzat aquest matí una visita a l’empresa TAURUS GROUP amb persones del Servei que es troben en situació de recerca de feina o que busquen una millora laboral.

El director de recursos humans, Josep Villalonga, ha explicat la història de l’empresa i com ha evolucionat els últims anys. Ens ha mostrat el museu amb els productes que han marcat la història de Taurus i, posteriorment, hem visitat la fàbrica on hem vist com es fa la producció del producte estrella, que molts coneixereu, el robot de cuina “Mycook”.

És un grup multilocal amb presència a tots els continents i compta amb una extensa xarxa de distribuïdors que permeten operar a més de 80 països. Per la situació on està ubicada l’empresa, a Oliana, els costa cobrir alguns llocs de treball, sobretot els més qualificats, i estan molt interessats en poder contractar persones de la zona.

La visita ha tingut una durada de 2 hores i hi ha participat 15 persones del Servei.

Aquesta és una actuació subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris.