Millorar_rendibilitat_comernç_abril'16 “Com millorar la rendibilitat del meu negoci” és el títol del taller que coorganitzen l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona la delegació solsonina de la Cambra de Comerç de Lleida   el pròxim dimarts 26 d’aquest mes de tres a dos quarts de cinc de la tarda a la seu de la Cambra. Aquesta setmana se n’han obert les inscripcions.

Aquesta sessió s’adreça a propietaris, responsables d’establiments comercials que vulguin millorar la competitivitat del seu negoci tant de Solsona com de Cardona.

L’objectiu passa per oferir una visió pràctica de com reorientar els negocis del sector del comerç per obtenir uns millors resultats. L’impartirà Blanca Siurana, cap de l’àrea de competitivitat de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, economista, formadora i consultora especialista en aquest sector.

Es tracta també de facilitar als comerciants que tinguin interès a disposar d’una autoavaluació del seu negoci la possibilitat de sotmetre’s a una diagnosi individualitzada i obtenir propostes de millora per part d’una professional del sector, una acció que es realitzarà posteriorment. Per als comerços de Solsona la diagnosi la realitzarà la mateixa Blanca Siurana, mentre que els participants de Cardona podran acollir-se a aquest servei a través de la delegació de Berga de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les inscripcions al taller “Com millorar la rendibilitat del meu negoci” s’han de cursar per correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat  o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat  o bé  trucant al telèfon de l’Agència, al 973481009  i .938692287.  Les inscripcions són gratuïtes.