Aquest dimecres, dia 27, el Fòrum del Talent Solsona i Cardona porta l’experta en mediació Maria Carme Boqué en la segona ponència del cicle. La seva intervenció porta per títol “Mediació i resolució de conflictes” i tindrà lloc a les vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató. És un acte obert a tota la població, però per motius logístics agrairem  la inscripció prèvia.  https://docs.google.com/forms/d/1vCK2b_hR5rxpXtTXruAZFRIDmbqfFCXv5lSuOugdpDo/viewform?c=0&w=1

FB_IMG_1461270964812Després d’una ponència d’obertura més centrada en l’economia, a càrrec d’Arcadi Oliveres el passat 30 de març a Cardona, Boqué se centrarà en un aspecte social clau com la gestió dels conflictes. Doctora en Pedagogia, professora de la Universitat Ramon Llull, escriptora i investigadora, defensa que la formació en mediació és necessària per a tothom. Maria Carme Boqué desgranarà les eines necessàries per dialogar pacíficament en els conflictes quotidians per evitar problemes com el desgast personal i les pèrdues econòmiques. La ponència se seguirà d’un debat i un espai de reflexió entre tots els assistents.

 

Inscripcions

Tot i que no és obligatòria, l’organització agrairà la inscripció prèvia dels assistents. Es pot cursar a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat, o bé per telèfon al 973481009 o 938692287.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona, finançat pel SOC en el marc del programa d’acompanyament a la planificació estratègica, té per objectiu repensar el model socioeconòmic del territori a partir d’espais de reflexió conjunta dels sectors públic i privat, oberts a tota la ciutadania. Els eixos que s’hi tracten giren al voltant de la cooperació i la innovació tant empresarial com social.