Avui, dimarts dia 19 d’abril estem fent a la Sala Cultural de l’ Ajuntament de Solsona el taller “El procés de selecció. Per on començo?” organitzat per Global Lleida en el marc del programa Dimarts Feiners.

D’aquest taller n’estan gaudint 15 persones inscrites al Servei Connectem i està adreçat a persones que busquen feina o millorar la que tenen. Al taller estan aprenent com funciona un procés de selecció per tal de tenir més recursos per passar les diferents etapes. La professora és Maite Hurtado, una professional amb molta experiència en processos de selecció que treballa a d’Adecco ETT.

Amb la facilitació d’aquests tallers, busquem que les persones que hi participin tinguin més eines i estiguin més capacitat a l’hora de buscar feina coneixent com són els processos i en què es fixen els seleccionadors a l’hora de triar un o altre candidat.

proces de selecció dimarts feiners 2 2016