Acte d’inauguració de la nova seu del Refugi Tecnològic: 16/04 a les 18:30

Sota la denominació de Refugi tecnològic es troben un seguit de voluntaris del nostre territori amb l’ànim de cooperar per tal d’impulsar nous projectes TIC i amb l’objectiu d’acostar la cultura digital a tota la població.   enllaç al facebook del refugiretol solstac 2015 tenim un pla mini

Algunes de les darreres accions que han portat a terme han estat  les dues edicions de la TecnoWeek (cursos d’estiu per tota la població), dues edicions de la SolsTac (jornades centrades en el sector educatiu, dedicades a docents) i l’organització d’una sessió de màpping (amb una video projecció d’animacions amb Scratch elaborades pels alumnes de la nostra comarca). Aquests dos darrers esdeveniments es feren amb la col·laboració del Centre de Recursos del Solsonès.

Ara, gràcies a un conveni gestionat per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, l’ Ajuntament de Solsona ha cedit un espai compartit a l’oficina tècnica de l’Agència (a l’antiga biblioteca de Solsona, Plaça de Sant Pere) , on podran
disposar d’una seu física on desenvolupar nous projectes i oferir més cursos i tallers per a tothom.

Aquest proper dissabte 16, a les 18:30, a l’oficina tècnica de l’agència (l’antiga biblioteca, Plaça Sant Pere) hi haurà un petit acte d’inauguració de la seu on explicaran el pla de treball que hem dissenyat per aquest any 2016.

Es tracta d’un acte obert a tothom, així que, interessats en les noves tecnologies, no dubteu en venir!

refugi tecnologic