DSC_0086 DSC_0095 DSC_0100 DSC_0101 DSC_0106 IMG-20160330-WA0038Prop d’un centenar de persones van participar a la primera sessió del primer fòrum del Talent, que vam fer a Cardona el passat 30 d’abril de 2016.

La sessió va constar d’una introducció a càrrec d’en Ferran Estruch (l’alcalde de Cardona), i Santi López, assessor que ha conduit el fòrum del talent al Montsià i a l’Anoia.  Després va seguir la conferència, inspiradora i molt interessant, de l’Arcadi Oliveres i després es va fer un debat, que va tenir un moment molt emotiu quan la cantant Lidia Pujol, per sorpresa, va prendre el micro i va cantar “País petit”.

Al debat el va precedir una estona de conversa distesa  on els participants van poder formular reflexions sobre la conferència i desitjos concrets per al territori. Durant l’estona de conversa, Olis Mig Jorn i Vins Piteus ens van oferir una degustació dels seus productes que vam acompanyar de i pa i altres productes locals.

Els organitzadors estem molt contents de la participació en aquesta jornada, tant pel nombre de persones que van assistir-hi, com pel fet de que aproximadament la meitat eren de Cardona i l’altra meitat de Solsona i altre municipis del territori, i també l’equilibri que hi va haver entre persones que venien d’empreses, administracions, entitats i veïns.

Aquest projecte,  finançat pel SOC en el marc del programa d’acompanyament a la planificació estratègica busca crear espais de trobada i debat entre públics i privats