INAUGURACIÓ DELS CURSOS DEL SERVEI CONNECTEM

Aquest dilluns, dia 29 de febrer, a les 4 de la tarda, l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, ha inaugurat l’inici dels cursos que ofereix el Servei Connectem a persones en situació d’atur i persones en actiu que volen millorar la seva qualificació professional. Un curs és de compra-venda i màrqueting internacional i l’altre, de manteniment de sistemes electropneumàtics.

Els dos cursos es realitzen a l’Escola Arrels de Secundària i s’impartiran des d’ara fins el mes de juny.

L’objectiu d’aquestes formacions és preparar a les persones per millorar les seves possibilitats d’inserció en el mercat de treball o de millorar la seva situació laboral, incidint en aquelles competències que necessiten les empreses i que han estat identificades a través de la prospectiva empresarial que s’ha realitzat durant el 2015..

És una actuació gestionada pel Servei Connectem, de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.

inici cursos treball als barris