Hem incorporat una persona nova a l’equip amb la missió principal de dinamitzar el sector agroalimentari.

En Carles Pujol (La Seu d’Urgel, 1974) és un experimentat agent de desenvolupament local en l’àmbit agroalimentari que fins ara treballava al Baridà. Diplomat en Turisme, ha fet un post grau en dinamització local i un màster en dinamització local agroecològica. De ben segur que donarà una nova empenta al desenvolupament del sector agroalimentari d’acord amb el que indiquen dels plans estratègics de Solsona i Cardona i el pla d’acció de l’agència.

La seva incorporació ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

Podeu contactar amb ell al 973481009 i al 936892287, durant els propers dies iniciarà visites i contactes amb el sector.

carles pujol bici